Mosolynap 2024/03/23

Gyülekezetünk március 23-án tartotta története második mosolynapját. Nagyon vártuk mindannyian ezt a napot, hiszen a közösség minden tagja imádságos szívvel készült a gyerekek újbóli fogadására. Sokan nemcsak az ima erejével, hanem kortól és szolgálati területtől függetlenül személyes jelenlétükkel is segítették a mosolynap programjait, amiért nagyon hálásak vagyunk Istennek!

A délután két órakor kezdődő rendezvényt az ifis lányok zenés-táncos előadása vezette be, majd ezután a péceli M. M. M. bábcsoport előadása és rajzos prezentációja következett. Mindkettő témája a közelgő húsvéttal volt kapcsolatos, az állatmesés bábelőadás a megbocsátásról, a rajzos prezentáció pedig Jézus Krisztus kereszthaláláról és feltámadásáról szólt.

A közel ötven gyerkőc ezt követően hat, színek szerinti (narancs, türkiz, rózsaszín, piros, lila, fehér) csoportra osztva állomásos játékokon vett részt az ifisek, a vasárnapi iskolai tanítók és több lelkes szolgáló vezetésével. Hamar kiderült, hogy a gyerekek nagyon odafigyeltek az előadásokra, hiszen a feladatok ezekhez kapcsolódtak, így mindenki nagy élvezettel vethette bele magát a közös mókázásba! Volt itt kőelgörgetés, fonalkígyó-készítés, hullahopp lasszózás, tojáskeresés, kötélhúzós gyűjtögetés, gumicsirke kondérba dobálása! Ez utóbbit különösen élvezték a gyerekek a nekünk adott visszajelzések alapján!

Amíg a gyerekek az állomásos játékokkal foglalatoskodtak, addig a szülők számára néhányan a gyülekezet felnőtt tagjai közül beszélgetéssel, teaházzal egybekötött kézműves foglalkozásokat tartottak.

A program végén az állomásos versenyen elért eredmények kihirdetése, ajándékosztás és sorsolás következett, majd zárásképpen az ifis lányok vezetésével ismét énekelhettünk és táncolhattunk!

Nagy örömmel tölt el, hogy láthatóan jól érezték magukat a gyerekek! Reméljük, hogy a nyáron megrendezésre kerülő mosolyhétre is minél többen jelentkeznek majd, hogy együtt örvendezhessünk Isten jelenlétében. Jó volt látni, hogy többen a szülők közül is beszélgetésbe elegyedtek a szolgálókkal. Bízunk benne, hogy esetleg más imaházi, gyülekezeti alkalmakra is eljönnek. Dicsőség az Úrnak minden jóságáért!

(T.Erik)

Kedves szülők és táborozó gyerekek! 

Nagyon örülünk a sok lelkes résztvevőnek a novemberi mosoly napon! Már akkor említettük, hogy tavasszal is tervezünk szervezni egy hasonló alkalmat, ennek most eldőlt a pontos időpontja:

2024.03.23-án 14 -17 óráig várjuk szeretettel a gyerekeket
 a Váci Baptista Imaházban!
Cím: Vác, Mentős köz 1.

A múltkori alkalomhoz hasonlóan egy kis tábori énekléssel, táncolással kezdünk, itt lesz ismét a  báb csoport, akik most még egy kis extra programmal is készülnek. Lesznek játékok, meglepetések, ajándékok és a szülőket is várjuk szeretettel alkalmi teaházunkban egy kis beszélgetéssel, kézműveskedéssel.

Most is  kérjük majd regisztrálni a gyermekeket az eseményre, erre február 10-től lesz majd lehetőség, itt az oldalon. Ennek megnyitásáról, ugyanígy emailben előtte való napokban tájékoztatunk titeket.
Nagyon várjuk már az újbóli találkozást !
Szervezők

Bármelyik képre kattintva megnyílik a teljes galéria