2023 Vasárnap

Eljött az idei Mosolyét utolsó napja. A baptista imaház megtelt a tábor résztvevőivel és szüleikkel.

Az alkalmat gyülekezetünk lelkésze, Meláth Attila imádsággal nyitotta meg, ezután következett az első zeneszám, melyre a gyerekek a tábor ideje alatt megtanult koreográfia szerint táncoltak. Ezután a Mosolyhét anyagához kapcsolódó ismétlő kérdések következtek, a jó válaszokért cserébe cukorkát lehetett kapni jutalmul. Sokan éltek is a lehetőséggel. Volt olyan gyerkőc is, aki mind az öt aranymondást vissza tudta idézni, ezért ő egy egész zacskó cukorka boldog tulajdonosa lehetett.

A második zenei részben két táncos produkciót is bemutattak a gyerekek, majd a mikrofont ismét Meláth Attila vette át, aki Máté 16, 14 („Engedjétek e kisgyermekeket, és ne akadályozzátok őket, hogy hozzám jöjjenek, mert az ilyeneké a mennyek országa.”) alapján tartott áhítatot.

A harmadik zenés-táncos szolgálat után elérkeztünk a záró ceremónia fénypontjához, a nyereménysorsoláshoz. A jelenlevő táborozók nevei egy kosárból kerültek kihúzásra két önkéntes felsős (egy lány és fiú) segítségével. A nyereménytárgyak között szerepelt nagyon sok cukorka, focilabda, egy kupon, amelyet a Vácrátóti Nemzeti Botanikus Kert előtti lángosozóban lehet beváltani. A fődíj 3 db Quechua hátizsák 3 db JBL hangfallal. Természetesen a három újdonsült tulajdonos ezeknek örült a legjobban!

Az alkalmat két gyülekezeti tag imádsága és egy közös fagyizás zárta az imaház kertjében. Reméljük, jövőre is lesz Mosolyhét, amelyre Mindenkit várunk nagy-nagy szeretettel!

(Erik)

Bármelyik képre kattintva megnyílik a teljes galéria!