Mosoly-Hét 2018 Kedd

Ez a nap is énekléssel indult. Továbbra is a legkedveltebb dal, a Sunshine holiday. A reggeli után folytatódott a jelenet Ficánkával és Falánkával, akik tovább kutattak a kincsek után. 

A csoportbeszélgetésen ma egy újabb bibliai történettel ismerkedhettek meg a gyerekek. Jézus egyik legismertebb és leghihetetlenebb csodájáról beszélgettek, arról, hogyan járt Jézus a tengeren. A történet központi üzenete az volt, hogy Isten számára semmi sem lehetetlen, s ha rá tekintünk, akkor nincs félnivalónk az életben. 

Következett az akadályverseny, ahol összesen huszonkét különböző feladat várta a gyermekeket, akik csoportjaik szerint vettek részt a kihíváson. Csapatonként tizenegy állomást kellett teljesíteniük. Volt olyan állomás, ahol szükség volt ügyességre, máshol bibliai tudásra, vagy jó emlékező képességre. A jól szervezett játékon mindenki jól érezte magát. Jó volt hallani a csapatok hangos szurkolását az iskola területén és a környéken.

Ellátogattak közénk a Váci Rendőrség munkatársai is, akik bűnmegelőzési tanácsokat adtak a gyerekeknek. Az érdeklődők beülhettek a rendőrségi autóba, ujjlenyomatot készíthettek.

Bármelyik képre kattintva megnyílik a teljes galéria!