2024 csütörtök

Végre elérkezett a hét leginkább várt napja! Verőfényes napsütésben indult a mai program, amelynek elején sonkás szendvics zöldségekkel és szörp várta a gyerekeket.

Mindezt egy bábelőadás követte az iskola tornatermében. A főszereplő Simon, Beni, Janka és Fanni történetén keresztül megtanulhattuk, mit is jelent az, hogy megbocsátunk valakinek, ha valami rosszat tesz velünk.

A bábelőadás után pedig, ahogy kiszabadult az iskolaépületből a gyereksereg, mindenki megrohamozta az ugrálóvárakat és a kora reggel felállított többi játékot. A Bibliai Családi Park tematikája, mint ahogy a neve is mutatja, a Szentírás jónéhány ismert történetén alapul, kezdve Nóé bárkájától, Dániel próféta megmenekülésén át egészen az idei tábor egyik fő témáját jelentő fáraó álmáig. Volt lehetőség még körhintázni, megkeresni az „elveszett drachmát”, kipróbálni a cukorka katapultot és a játszósarkot is. A folyamatosan telt házzal üzemelő parkot bárki, aki szülői engedéllyel rendelkezett, használhatta egészen délután fél négyig. Bizony, nagy volt a gyerekek öröme, de a miénk is, hogy ezt a csütörtöki napot ennyi jókedvvel és szép idővel áldotta meg az Úr.

Aki pedig a kreatív foglalkozáson akart részt venni, annak kívánság szerint szép hajfonatokat készítettek.

A csoportok ma is turnusokban mentek ebédelni, a konyhán karfiollevest, paradicsomos húsgombócot és sajtos rudat kapott mindenki.

Az édes élmények mellé hűsítő is járt mindenkinek, hiszen a napot a már ismert cukoreső és vízibombázás zárta.

(Erik)