2019 kedd

Második napja lehet együtt a „nagy csapat”. Kicsit változott a program sorrendje a meglepetés miatt. A bejutás (regisztráció), az éneklés, a  tízórai  – az nem, azt nem lehet elhagyni, kihagyni! (Sonkás kenyér). De utána jött a változás, a meglepetés: vendégünk volt a Kosárlabda Freestyle Show.
 
Bemutatkozásuk  után kétfelé osztották a gyereksereget, és külön-külön bemutatót tartottak.  Az egyik csapatnak egy táncos házaspár mutatott trükköket, lépéseket, a másik csapat a kosárlabdások bemutatóját nézhette meg és játszhatott velük (Csütörtökön fordítva fog történni.)
 
A bemutató után visszazökkentünk a régi kerékvágásba. Folytattuk az énektanulást, láttuk a jelenetben a családi bonyodalmakat, majd jött a beszélgetés ideje, Eszter könyvét folytatva. Eszterből, a zsidó lányból Perzsia királynéja lett!
Nem csak szépségével érte ezt el, hanem kedvességével is!  Nem csak a külső számít, fontosak a belső emberi tulajdonságok is!
 
Az ebéd kezdetéig, ill. az ebéd után lehetett játszani, kézműveskedni. Az ebéd kínálata erőleves csigatésztával és Bácskai rizseshús kovászos uborkával volt, a kézműveskedésé fonalpillangó készítés, karkötő készítés és arcfestés. A homokozóban megint vár-csodák készültek (Várépítő verseny folyik, figyelünk ám!).
Cukoreső, majd vizibomba zárta a tábor hivatalos idejét, de a foci, szabad játék tovább folytatódott hazamenetelig.
 
Holnap egy ismerős dolog lesz, de mégis MÁS. Majd kiderül!