2019 péntek

Péntek, az utolsó tábori nap! Túl hamar eljött, vagy alig vártátok már? Sok minden történt a héten, gondoljatok vissza rá! 
 
A mai nap is regisztrációval, reggelivel (vajas-sajtos kenyér) indult, majd ének és a jelenet utolsó része következett. Gondoltátok, hogy a dühöt kiváltó kakasból ajándék lesz? Mert itt így történt! Nagyapa szülinapját még a szomszéd is megünnepelte. Eszter könyve is a végére ért. Hogyan tud megmenekülni a nép? A király sem változtathatja meg a törvényt! De! Mordokáj lett a király után a második ember és megkapták a király pecsétjét. Nem törölhették el a korábbi törvényt, de módosíthatták a tartalmát! A nép védekezhetett a harc során a rájuk támadókkal szemben. Isten népe megmenekült a pusztulástól! Isten nem hagyja el a népét, megszabadítja őket. Erre emlékeznek a zsidók a mai napig, de mi is a keresztény ünnepeinkkel.
 
Hogy keretbe foglaljuk a hetet, ma is (a hétfőhöz hasonlóan) sorversenyek voltak. Az egyéb  megszokott lehetőségeken kívül (foci, homokozás, játékok) ma aszfaltkréta rajzverseny is volt, dekorálhattátok a betont! A kézműveskedés keretében pedig készülhettek különböző figurákkal könyvjelzők, facsipesz-repülők, szívószál tulipánok, dekorgumi karkötők. Ma is volt arcfestés. Ebéd után (paradicsom leves, rántott hús, rizi-bizi, vitaminsaláta) a vízibombázás és a cukoreső következett, majd az eredményhirdetés több kategóriában. Győzteseket hirdettünk a homokvár építésben, a focibajnokságon, az aszfaltkréta rajzversenyen és a SZEMÉTSZEDÉSBEN!
A hét tehát hivatalosan véget ért. 
DE! Van-e valaki, aki még nem tud a vasárnapról?  Hát most Ő is tudja meg! 
 
 VASÁRNAP, a BAPTISTA IMAHÁZBAN (Vác, Mentős köz 1)
10 ÓRAKOR ZÁRÓ-ALKALOM!
 
Sok szeretettel várunk minden Kicsit és Nagyot, énekelni akarót és érdeklődőt! Büszke Apukát és Anyukát!