2018 Hétfő : Elkezdődött

Ahogy elkezdődött a szünidő, már egész Vácon várták a gyerekek, hogy megkezdődjön az idei Mosolyhét. Az előző évekhez hasonlóan most is több mint háromszázan jelentkeztek a gyülekezetünk által szervezett bibliai táborra.

Meláth Attila, lelkipásztor (táborvezető) köszöntője után énekléssel indult az első nap. Továbbra is népszerűek Pintér Béla dalai és az azokra készült mozgásos koreográfiák. 

A reggeli után egy jelenetet nézhettek meg a gyerekek, melyben megismerkedhettek Ficánkával és Falánkával, a két kis hallal, valamint Olíviával és Bencével, a két horgásszal, kiknek történeteit egész héten át élvezhetik majd a résztvevők.

A tanítás korosztályonkénti, 15-20 fős csoportokban történt. Összesen huszonkét csoportban beszélgettek a mai napon a csodálatos halfogás bibliai történetéről. Megismerkedhettek a gyerekek Péter elhívásával.

A csoportbeszélgetések után sorverseny következett, majd az ebéd. Idén is lehetőségük van a gyerekeknek arra, hogy kézműveskedjenek. Hétfőn ötfajta lehetőség adódott a kézügyesség gyakorlására: gyárthattak balerinát, hajtogathattak kisbogarat vagy bohócot, varrhattak papírtányért, készíthettek gyöngykarkötőt, vagy kérhettek arcfestést. Várjuk a folytatást…